Güncel Haberler

Ümit Özdağ’ın Dilan Polat’la ilgili çarpıcı paylaşımı: “Maalesef yazmayı bilmiyorum” diyerek sert bir çıkış yaptı: Cezaevinden nasıl çıktığını biliyorum.

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığıyla suçlanan Dilan ve Engin Polat çifti artık tutuksuz yargılanacak.

Dilan Polat’ın, eşinin tahliye kararı sonrası yaptığı paylaşımlar ve Engin Polat’ı cezaevinden almaya gittiği anlar sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı.

Polat ailesinin bu kararına günlerdir tepkiler yağıyor. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da Dilan Polat’ın paylaşımlarına sert tepki gösterdi.

Ümit Özdağ, Polat’ın fotoğrafını paylaşarak şunları söyledi: “Senin hapisten nasıl çıktığını biliyorum. Maalesef yazmayı bilmiyorum. Sen, kocan ve senin gibiler, kadınların olduğu bir ülkede haksız ve terbiyesizce yaşayan kaba insanlarsınız.” 85 yaşındakiler kağıt mendil satarak kirayı ödemeye çalışıyor, pazarlardan çürük meyve toplayarak da bir nebze olsun karınlarını doyurabiliyorlar.” “Zenginliğinizle hem zamanın ruhunu hem de çağın rezilliğini temsil ediyorsunuz” dedi.

“SİZLER HALK DÜŞMANIYIZ”

Özdağ, şu ifadelerle devam etti:

YUIYI
“Sizler birçok genç Türk’ün hayatını kötü örnek olarak kararttınız ve karartmaya da devam ediyorsunuz. Sizler halk düşmanısınız. Sevgili gençler, bunların taklit edilecek bir yanı yok. Taklit etmeniz gereken bu insanlar değil, daha çok bu insanlardır. onlar her sabah onurlu bir şekilde uyanan, işe giden, evinin geçimini sağlamak için mücadele eden anneniz ve babanızdır. “Bu insanları değil, çalışmaları ve zekalarıyla kazananları örnek alın.”

Ümit Özdağ’ın “Yazamıyorum” açıklaması eleştirildi. Sosyal medya kullanıcıları ise “Ne demek yazamıyorum?”, “Yazalım mı?”, “Bilseydim yazardım” şeklinde tepki gösterdi.

ÜMİT ÖZDAĞ’DAN YENİ AÇIKLAMA

Ümit Özdağ, gündeme gelmesinin ardından şunları söyledi: “Şeffaf politika gereği bildiklerimi sık sık kamuoyuyla paylaşırım. Milli güvenlikle ilgili bir şey varsa bunu paylaşmam, paylaşmam derim.” Bu karar alınmadan önce bir arkadaşım iki siyasetçinin konuşmasına kulak misafiri oldu ve görüşmenin içeriği bana bu kararın verildiği söylenmedi.” Önce o yazıya döktü, ben de ‘. Paylaşabilir miyim?’ “Avukatlarla konuştum. Bunu paylaşmanın benim için yasal olarak tehlikeli olduğunu söylediler. O yüzden ‘Bunun nasıl bir şey olduğunu biliyorum ama paylaşamam’ dedim. Bunu paylaşmak her iki politikacının da bunu inkar etmesine yol açar. Bu bakımdan hukuken bunu paylaşmak doğru değil” dedi.

Sözcü Televizyonu’nda İpek Özbey’in sunduğu ‘Point Atışı’ programına konuşan Özdağ, konuşmasına şöyle devam etti: “Çok saygın bir avukat tweet atarak bunu paylaşmamı istedi. Ben de kendisini aradım, olanları anlattım, o da şöyle dedi: ” Paylaşırsam savunmamı alır mısın?” “Hiç yaklaşmayacağım. İki kişi arasında konuşma oldu, bana gelen bilgi bu.” Bu konuşmayı yapmış olanların ne hakkında konuştuklarını bildiğimi bilmeliyim” dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu