Güncel Haberler

Taraftar Cem Küçük’ten Narin Güran cinayetiyle ilgili açıklama: “Kardeşi Narin’i bir şey yaparken yakalıyor, sonra boğuyor” – Son Dakika Türkiye Haberleri

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe kırsal köyünde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 8 Eylül’de Cesedi Sankitutmaz deresinde bulunan Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili başlatılan soruşturmalar sürüyor.

Soruşturma kapsamında Narin’in annesi, erkek kardeşi, amcası ve amcasının çalışanı RA’nın da aralarında bulunduğu 11 kişi tutuklandı.

Korkunç cinayetle ilgili tutuklanan şüphelilerin ifadeleri geniş çapta kamuoyuna duyurulurken, hükümet yanlısı gazeteci Cem Küçük soruşturmayla ilgili şaşırtıcı iddialarda bulundu.

“BİR ŞEY YAPTIĞIMDA ŞUNU SÖYLEYEYİM…”

Küçük, Narin’i kardeşi Enes Güran’ın öldürdüğünü iddia ederek şunları söyledi:

“19 yaşındaki Enes Güran kardeşim bir şeyler yaparken (şunu söyleyeyim, gerisini devlet açıklar, ben anlatamam) narin kızımız onu görüyor. Enes anlatırsa onu boğuyor. Diğerlerinde ise tırnak izleri, morluklar… Ayrıca Enes’in yüzünde: “Boynunda tırnak izleri vs. var, Narin’in yüzünde de boğulma izleri ve tırnak izleri var. Bu arada ölüyor.”

“ANNE GÖRÜYOR AMA MÜDAHALE ETMİYOR”

Narin’in annesi Yüksel Güran’ın da cinayete tanık olduğunu iddia eden Küçük, şöyle devam etti:

“Savcılık belirsizlik içinde, bu net bir bilgi: Anne mi yardım etti yoksa sadece kızın ölümünü gördü mü? Savcılardan biri annenin yardım ettiğini söyledi, diğeri ise kimin etmediğini söyledi. ” yardım et ama “Eğer bunu yaptıysa bırakın ölsün” “Gözlerini kapatmayı düşün.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu