Güncel Haberler

Kelimenin tam anlamıyla kendi kuyusunu kazdı ve kendini içine attı. Cinayet zanlısının kurbanın en yakın arkadaşı olduğu ortaya çıktı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 36 yaşındaki iki çocuk babası İsmail Demir’in ortadan kaybolması gündeme geldi. Kazanın üzerinden 140’ıncı günün sonunda 36 yaşındaki İsmail Demir’in cesedinin bulunduğu açıklandı.

AİLE PROGRAMA KATILMASINI ENGELLEMEYE ÇALIŞTI

Olayla ilgili olarak İsmail’in en yakın arkadaşı Hamdullah Önen şüpheli olarak gösterildi. Hamdullah, İsmail’in ailesine şunları söyledi: ‘Ona uyuşturucu verdim. Şu ifadeyi kullandı: “Yayına çıkarsanız ve yakalanırsa tutuklanır.” Hamdullah, aileye yayına çıkmamalarını veya konuyla ilgili polise başvurmamalarını söyledi. Ancak aile Önen’i dinlemeyip programa katıldı.

Ekran görüntüsü 2024-09-12 174357

KAÇTIĞINI SÖYLEYEN ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ

Ancak Hamdullah Önen, programa katıldığı bölümde İsmail Demir’in yasa dışı faaliyetlere bulaştığını ve tutuklanmamak için kaçtığını ifade etti. Mardin Asayiş Şube Müdürlüğü, programın ardından İsmail’in ortadan kaybolmasıyla ilgili özel ekip kurdu. Ekip, programda adı geçen herkesin ifadelerini topladı. İsmail’in ortadan kaybolmasının 140. gününde iki çocuk babasının öldürüldüğü öğrenildi. İsmail Demir’in cesedinin kuyuda ayağına taş bağlanmış halde bulunduğu açıklandı.
Olayla ilgili olarak İsmail’in arkadaşı Hamdullah Önen ile bir kişinin daha tutuklandığı öğrenildi. Tutuklanan adam ifadesinde cinayeti itiraf etti. İtirafçı, Hamdullah’ın İsmail’i öldürüp kuyuya attığını söyledi.
Ceset, kesin ölüm sonucunun belirlenmesi için otopsiye gönderildi.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu