Güncel Haberler

Bayrampaşa’dan Madrid’e! Bir ikonun hikayesi… Arda Turan’ın belgeseli Yüzleşme kısa sürede Galatasaray’ın 1 numarası oldu

Kariyerinin zirvesinde yaptığı tüm hatalarla, iniş çıkışlarıyla, ailesini, arkadaşlarını ve tüm deneyimlerini her zaman yanında tutarak yüzleşmesi ve bu sahneleri bir belgesele dönüştürmesi ihtiyacı çok açıktı.

GİZLİLER KARŞILAŞTIRMAYLA ORTAYA ÇIKTI

Amazon Prime’ın hazırladığı Arda Turan – Yüzleşme belgeseli Türkiye’de en çok izlenen yapımlar arasında yer aldı. Amazon uygulamasında kısa sürede 1 numaralı tercih haline gelen Arda Turan’ın belgeseli, Galatasaray’daki günlerini, Bayrampaşa-Madrid arasındaki yolculuğunu, Barselona’da takım arkadaşlarıyla yaptığı diyalogları ve yaptığı hataları ana unsur olarak içeriyor!

ARDA TURAN: BİR İKONUN HİKAYESİ!

Silahla hastaneye gelişi, bar kavgaları, medyanın sürekli onun üzerinde yoğunlaşması ve hataları… Eyüpspor’u teknik direktör olarak tarihinde ilk kez Süper Lig’e taşıyan Arda Turan’ın bugünkü hedefi, tabii ki Galatasaray!

Galatasaray’da başarıya ulaşmak isteyen Arda Turan, futbolcu olarak da teknik direktör olarak da aynı başarıyı yakalamayı hedefliyor.

ArdaTuran_2881442

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu