Güncel Haberler

Başrolünü Sylvester Stallone’un paylaştığı Tulsa King’in yeni sezonunun ilk fragmanı yayınlandı – Son Dakika Hayat Haberleri

İlk sezonu dünya çapında büyük ilgi gören ve başrolünde bir Hollywood efsanesinin yer aldığı dizi. Sylvester StallonePolisiye filmlerin sunumları Tulsa Kralıyeni sezonuyla ilk kez ve yalnızca TV+’ta olacak.

Tüm dünyada heyecan yaratan ilk sezonun ardından merakla beklenen ikinci sezonun ilk fragmanı yayınlandı.

22 Eylül’den itibaren her hafta yeni bir bölümle izleyiciyle buluşacak olan Tulsa King’in Paramount yapımı, dizinin kadrosunda Stallone’u da görüyor. Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Vincent Piazza, Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Neal McDonough, Frank Grillo, Domenick Lombardozzi, Andrea Savage, Garrett Hedlund Ve Dana Delany gibi isimler yer alıyor.

Dizinin yapımcısı ise The Sopranos ve Boardwalk Empire gibi oldukça başarılı polisiye filmlere imza atan Terence Winter.

YENİ SEZONDA SİZCİYİ SÜRPRİZ GELİŞMELER BEKLİYOR

10 bölümlük ikinci sezonda Dwight (Stallone) ve ekibi büyümeye ve Tulsa’daki suç imparatorluğunu savunmaya devam ediyor. Ancak çok geçmeden bölgede hak iddia edenlerin yalnızca kendileri olmadığını anlarlar. Kansas City mafyasının ve güçlü bir yerel iş adamının tehditleriyle karşı karşıya kalan Dwight, hem işini hem de ailesini korumaya çalışırken bir yandan da New York’ta tamamlanmamış son bir işin peşine düşer.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu